© Raymond Mallentjer
FIGARO

MEI

31
VRIJDAG

JUNI

1
ZATERDAG
BOOM • Een totaalspektakel in openlucht waarbij alle zintuigen getrakteerd worden op veel spelplezier, een ijzersterke tekst en een lekkere Spaanse maaltijd.

We sluiten ons cultuurseizoen af met ‘Figaro’, een totaalspektakel in openlucht en slaan hiervoor de handen in elkaar met CC Aartselaar, CC Willebroek en De Schorre.


Comp. Marius maakte een eigenzinnige bewerking van de twee melancholische komedies ‘De barbier van Sevilla’ en ‘De bruiloft van Figaro’ van de Franse schrijver Beaumarchais. Ze gaan hiermee terug naar de originele komedie, die actueler en levendiger blijkt dan ooit tevoren. Figaro is een totaalspektakel waarbij alle zintuigen getrakteerd worden op veel spelplezier, een ijzersterke tekst, een lekkere Spaanse maaltijd en een muzikaal intermezzo.


Je zit op een tribune in de openlucht. Compagnie Marius staat in voor de ontvangst van het publiek. De voorstelling duurt 4,5 uur, inclusief pauze. Tijdens de pauze schuif je aan tafel voor een heerlijke paella en een glaasje wijn.


Elke theaterliefhebber moet deze voorstelling gezien hebben!


‘Theater om blij van te worden’ **** Focus Knack

Bron: UiTinVlaanderen.be